Inzicht, advies, resultaat

Partnerships & samenwerking

Wij werken samen met verschillende specialisten. Dit doen we omdat we sterk geloven in het hebben van een focus. Weet wat je kunt en weet dus ook wat je beter aan anderen kunt over laten.

MarketID werkt samen met Partner Performance.

pp-logo

Partner Performance omschrijft zichzelf als volgt: Partner Performance biedt resultaatgericht management advies op het gebied van samenwerking tussen bedrijven en organisaties.

Het dienstenpakket is zo opgebouwd dat het aan zowel internationale corporate organisaties als ondernemers in het MKB op maat kan worden aangeboden. De dienstverlening bestaat uit strategisch advies over o.a. go-to-market, partnerkeuze en evaluatie van uw samenwerking, actieve begeleiding tijdens een samenwerkingstraject, ondersteunende (ICT)tools en training. Hierbij kan worden gebouwd op een jarenlange ervaring op het gebied van alliantie ontwikkeling, verkoop- en marketing kanaalontwikkeling en het bouwen van communities en platformen in de marktsegmenten ICT, industrie en logistiek.

 

Verder zijn er op een meer incidentele basis samenwerkingen met specialisten in tal van disciplines. Afhankelijk van onderwerp, benodigde skills en ervaring zullen we de keuze maken en u uitleggen met wie en waarom wij daarmee samenwerken.

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: